Verkoop

Wilt u een aanhanger kopen? Dat kan natuurlijk ook! Deze pagina geeft een indruk welke aanhangwagens wij kunnen leveren en waar onze deze vandaan komen. Het assortiment varieert van kleine (max. 750 kg) tot grote aanhangwagens (tot 3500 kg).

De aanhangwagen vinden die bij u past

Voordat u een aanhangwagen aanschaft is het belangrijk dat u goed nagaat waarvoor u de aanhangwagen wil gebruiken. Laat u inspireren door de voorbeelden op onze website. Staat uw gewenste aanhanger er niet tussen? Niet getreurd, vrijwel alle aanhangwagens tot 3500 kg. zijn leverbaar! Wilt u meer informatie over een bepaalde aanhangwagen, bijvoorbeeld over mogelijke extra opties, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen vinden we de aanhangwagen die het beste bij u past! U kunt natuurlijk ook het formulier hiernaast zo volledig mogelijk invullen, dan nemen wij contact op met u!

Aanhangwagen inruilen?

Heeft u een aanhangwagen die u in wilt ruilen? Dat is mogelijk! Inruil kan een voordeel opleveren bij aankoop van een nieuwe aanhangwagen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

NB: Heeft u de website geopend op een mobiel apparaat? Scroll dan naar beneden tot u bij het formulier ‘offerte aanvraagt’ terecht komt.

Logo Vlemmix

henra_top_logo